فایل ورد بررسي باکتري هاي رو رست علف هاي هرز در باغ هاي ميوه دانه دار در استان خراسان رضوي

لینک دانلود

فایل ورد بررسي باکتري هاي رو رست علف هاي هرز در باغ هاي ميوه دانه دار در استان خراسان رضوي دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد بررسي باکتري هاي رو رست علف هاي هرز در باغ هاي ميوه دانه دار در استان خراسان رضوي کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد بررسي باکتري هاي رو رست علف هاي هرز در باغ هاي ميوه دانه دار در استان خراسان رضوي،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد بررسي باکتري هاي رو رست علف هاي هرز در باغ هاي ميوه دانه دار در استان خراسان رضوي :




نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقيقات بيماري هاي گياهي

تعداد صفحات :10

علف های هرز همواره موجب بروز مشکل جدی و آلودگی در باغ های میوه دانه دار شده و میزبان اولیه، ثانویه و اپی فیتی برخی از باکتری های مهم گیاهی هستند که در صورت انتقال به محصول اصلی باعث صدمه و ا ایجاد بیماری می شوند. علف های هرز شایع و مهم در باغ های میوه شامل علف های هرز ک ساله و چند ساله می باشند. در این پژوهش طی دو سال بررسی میزبان های ثانویه، مهم ترین علف های هرز بهاره و دائمی باغ های میوه چناران، گلمکان، قوچان، نیشابور، فریمان و حومه مشهد جمع آوری شد. گیاهان فوق شناسائی و جهت تعیین باکتری ها، به روش های فنوتیپی معمول باکتری شناسی مورد بررسی قرار گرفتند. سپس باکتری های مهم تعیین و قابلیت ایجاد بیماری و وضعیت اپی فیتی آن ها مطالعه شد. نتایج نشان داد باکتری هایی از جنس Xanthomonas sp.، Pseudomonas sp. و Pantoea sp. بصورت اپی فیتی بر روی ولاف وحشی، قیاق، پنجه مرغی، فرز، جو خودرو و پوآ وجود دارند. باکتری های فوق در فصل بهار از روی این گونه ها قابل جدا سازی بودند. باکتری Pseudomonas syringae pv. syringae از برخی علف های هرز تیره گرامینهPoaceae جداسازی و گزارش گردیده است. باکتری Erwinia amylovora عامل آتشک گلابی از علف هرز پنجه مرغی و فرز در باغ بسیار آلوده به این باکتری جداسازی گردید.
كلید واژه: باکتری، رورست، علف هرز

توضیحات بیشتر