فایل ورد بررسي حضور پروتئين گياهي سويا در تعدادي از محصولات گوشتي تجاري با آزمون PCR

لینک دانلود

 فایل ورد بررسي حضور پروتئين گياهي سويا در تعدادي از محصولات گوشتي تجاري با آزمون PCR دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد بررسي حضور پروتئين گياهي سويا در تعدادي از محصولات گوشتي تجاري با آزمون PCR  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد بررسي حضور پروتئين گياهي سويا در تعدادي از محصولات گوشتي تجاري با آزمون PCR،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد بررسي حضور پروتئين گياهي سويا در تعدادي از محصولات گوشتي تجاري با آزمون PCR :




نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم غذايي و تغذيه

تعداد صفحات :10

مقدمه: امروزه از سویا به سبب خصوصیات كاربردی و تغذیه ای موجود در پروتئین های آن در محصولات گوشتی استفاده می گردد. با این وجود سویا و مشتقات آن بر اساس استاندارد ملی ایران به عنوان مواد حساسیت زای شدید برای برخی افراد شناخته شده اند که باید از قوانین برچسب گذاری تبعیت کنند. بنابراین هدف این پژوهش توسعه یک آزمون PCR برای شناسایی سویا به عنوان یک ماده آلرژن پنهان در محصولات گوشتی می باشد.مواد و روش ها: در این تحقیق، ابتدا نمونه های سویا و محصولات گوشتی تجاری تهیه و DNA هر یك با استفاده از كیت MBST، استخراج و خالص سازی گردید. پرایمر اختصاصی سویا طراحی و سفارش داده شد. سپس شرایط آزمون PCR برای تکثیر قطعه 118 جفت بازی متعلق به سویا، بهینه سازی و محصولات PCR، بوسیله ژل آگارز 1.5% الكتروفورز گردید. در نهایت کارایی این تكنیك برای شناسایی سویا در محصولات گوشتی تجاری مورد ارزیابی قرار گرفت و نتایج آزمون PCR بكار رفته با اظهارات برچسب محصولات گوشتی مقایسه شد.یافته ها: تحت شرایط بهینه سازی شده، قطعه DNA با طول 118جفت بازی برای سویا تكثیر یافت. سپس تکنیک توسعه یافته به طور موفقیت آمیزی برای شناسایی سویا در محصولات گوشتی تجاری مورد استفاده قرار گرفت، نتایج نشان داد كه 100% محصولات سوسیس و ناگت مرغ ، 33% محصولات كالباس، 60% محصولات همبرگر، 75% محصولات كباب لقمه باند 118 جفت بازی متعلق به سویا را ظاهر ساختند.نتیجه گیری: نتایج نشان داد آزمون PCR توسعه یافته در مطالعه حاضر، روشی سریع، حساس، ساده، قابل اعتماد و مقرون به صرفه برای شناسایی پروتئین گیاهی سویا به عنوان یك ماده حساسیت زا در محصولات گوشتی تجاری خام و حرارت دیده می باشد.
كلید واژه: سویا، محصولات گوشتی، PCR

توضیحات بیشتر