فایل ورد بهينه سازي ضريب نفوذ موثر رطوبت و مدلسازي رياضي سينتيک خشک کردن برش هاي ميوه به (Cydonia oblonga)

لینک دانلود

فایل ورد بهينه سازي ضريب نفوذ موثر رطوبت و مدلسازي رياضي سينتيک خشک کردن برش هاي ميوه به (Cydonia oblonga) دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد بهينه سازي ضريب نفوذ موثر رطوبت و مدلسازي رياضي سينتيک خشک کردن برش هاي ميوه به (Cydonia oblonga) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد بهينه سازي ضريب نفوذ موثر رطوبت و مدلسازي رياضي سينتيک خشک کردن برش هاي ميوه به (Cydonia oblonga)،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد بهينه سازي ضريب نفوذ موثر رطوبت و مدلسازي رياضي سينتيک خشک کردن برش هاي ميوه به (Cydonia oblonga) :




نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم غذايي و تغذيه

تعداد صفحات :13

مقدمه: خشک کردن یکی از قدیمی ترین روش های نگهداری محصولات کشاورزی می باشد و کوشش بر این است تا آهنگ خشک کردن از طریق انتقال گرما و رطوبت به بیشترین مقدار ممکن رسانده شود.مواد و روش ها: در مطالعه پیش رو، فرآیند خشک کردن برش های میوه به، با ضخامت های3، 5 و 7 میلی متر، در دماهای 60 تا 80 درجه سانتی گراد مدلسازی و شرایط برای رسیدن به حداکثر ضریب نفوذ و کاهش زمان خشک کردن، به کمک روش شناسی سطح پاسخ بهینه یابی گردید.یافته ها: نتایج نشان داد که مدل میدلی دارای کمترین مقادیر RMSE، MRPD و c2 و بالاترین مقدار R2 بود و اعمال دمای 71 درجه سانتی گراد در ضخامت 7 میلی متر منجر به ایجاد بیشترین ضریب نفوذ و کمترین زمان خشک کردن گردید.نتیجه گیری: روش خشک کردن جریان هوای داغ برای قطعات میوه به، خروج رطوبت را از میوه تسهیل نمود. بطور کلی این روش یکی از روش های مناسب جهت خشک کردن میوه به بود.
كلید واژه: خشک کردن لایه نازک، ضریب نفوذ موثر، مدل سازی ریاضی، میوه به

توضیحات بیشتر