فایل ورد توليد صنعتي ماست چويل و بررسي خصوصيات شيميايي و حسي آن

لینک دانلود

فایل ورد توليد صنعتي ماست چويل و بررسي خصوصيات شيميايي و حسي آن دارای 16 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد توليد صنعتي ماست چويل و بررسي خصوصيات شيميايي و حسي آن کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد توليد صنعتي ماست چويل و بررسي خصوصيات شيميايي و حسي آن،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد توليد صنعتي ماست چويل و بررسي خصوصيات شيميايي و حسي آن :




نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم غذايي و تغذيه

تعداد صفحات :16

مقدمه: امروزه تمایل استفاده از محصولات کم چرب در جامعه افزایش یافته است کم کردن چربی در محصولات باعث کاهش استحکام بافت محصول می گردد. برای جلوگیری از این نقیصه می توان از هیدروکلوئید ژلاتین استفاده نمود. ولی هیدروکلویید ها نیز بر روی طعم محصول اثر می گذارند. برای حل این مسئله می توان از سبزیجات معطر استفاده نمود. یکی از این سبزیجات چویل می باشد. این گیاه باعث کاهش بیماری های قلبی عروقی، فشار خون، دیابت و کلسترول می شود. بعلاوه می تواند از رشد سلول های سرطانی و متاستاز آن ممانعت به عمل آورد.مواد و روش ها: در این تحقیق اثر دو غلظت ژلاتین (0.15 و 0.3 درصد) برر روی ماست چویل مورد مطالعه قرار گرفت. نمونه های ماست از نقطه نظر pH، اسیدیته، اسید چرب فرار، خصوصیات حسی و میزان دی استیل هر هفت روز یکبار تا 21 روز مورد ارزیابی قرار گرفتند.یافته ها: نتایج نشان داد که ژلاتین باعث افزایش اسیدیته و کاهش pH در مقایسه با نمونه شاهد می گردد همچنین باعث کاهش در تولید اسید چرب فرار و دی استیل می شود. ولی نتایج تست حسی نشان داد که ژلاتین تاثیر منفی بر روی خصوصیات حسی محصول ندارد.نتیجه گیری: بررسی حاضر نشان داد که کاربرد ژلاتین به همراه گیاه چویل منجر به ایجاد کیفیت بهتر محصول می گردد.
كلید واژه: چویل، خصوصیات شیمیایی و حسی، ژلاتین، ماست

توضیحات بیشتر