فایل ورد بهينه سازي شرايط مختلف (دما، تغيير شدت نور، روش هاي کشت (غيرمداوم و نيمه مداوم) و نوع منبع کربني) براي توليد حداکثر فايکوسيانين توسط ريز جلبک اسپيرولينا پلاتنسيس (Arthrospira platensis) دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد بهينه سازي شرايط مختلف (دما، تغيير شدت نور، روش هاي کشت (غيرمداوم و نيمه مداوم) و نوع منبع کربني) براي توليد حداکثر فايکوسيانين توسط ريز جلبک اسپيرولينا پلاتنسيس (Arthrospira platensis) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد بهينه سازي شرايط مختلف (دما، تغيير شدت نور، روش هاي کشت (غيرمداوم و نيمه مداوم) و نوع منبع کربني) براي توليد حداکثر فايکوسيانين توسط ريز جلبک اسپيرولينا پلاتنسيس (Arthrospira platensis)،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد بهينه سازي شرايط مختلف (دما، تغيير شدت نور، روش هاي کشت (غيرمداوم و نيمه مداوم) و نوع منبع کربني) براي توليد حداکثر فايکوسيانين توسط ريز جلبک اسپيرولينا پلاتنسيس (Arthrospira platensis) :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم غذايي و تغذيه
تعداد صفحات :12
مقدمه: امروزه، استفاده از رنگ های طبیعی در مواد غذایی و دارویی اهمیت به سزایی دارد. فایکوسیانین به عنوان یک رنگدانه طبیعی با خاصیت آنتی اکسیدانی قوی از جلبک اسپیرولینا استخراج می گردد. به دلیل اثرات سمی گزارش شده از رنگ های سنتزی، دلایل مختلفی برای استفاده از رنگ های طبیعی در مصارف دارویی و غذایی وجود دارد.مواد و روش ها: در این تحقیق، تولید فایکوسیانین در شرایط مختلف دما (30oC و 35) ، شدت نور متغیر (2.0 و 3.5 کیلولوکس)، نوع منبع کربنی (گلوکز، اتانول و اسید استیک) و روش کشت (مداوم و غیر مداوم) برای تولید حداکثر فایکوسیانین مورد مطالعه قرار گرفت. آزمایش هایی مطابق با روش فاكتوریل کامل در دو شرایط ثابت و متغیر بر روی نمونه ها انجام گردید.یافته ها: نشان داد در روش غیر مداوم و نیمه مداوم غلظت منبع کربنی 1.0 میلی لیتر بر لیتر و نور 2.0 كیلولوكس با افزایش دما از 30 به 35 درجه سلسیوس تولید فایکوسیانین در گلوکز نسبت به دو منبع کربنی دیگر با سرعت بیشتری کاهش پیدا کرد. با استفاده از غلظت 1.0 میلی لیتر بر لیتر منبع کربنی و نور 3.5 كیلولوكس، هر سه منبع در دمای 30 درجه سلسیوس تفاوت معنی داری بین دو روش غیر مداوم و نیمه مداوم وجود نداشت.نتیجه گیری: در هر دو روش به دلیل نور بالا مقدار تولید فایکوسیانین بالا بود. البته مقدار تولید با استفاده از گلوکز بیشترین مقدار بود و استفاده از اتانول نیز با اختلاف ناچیز میزان تولید خوبی را نشان داد.
كلید واژه: جلبک اسپیرولینا، روش های کشت غیرمداوم، فایکوسیانین، نیمه مداوم
- فایل ورد ارائه الگوي علي کيفيت محيط دانشگاه، انسجام تحصيلي و اجتماعي و فرسودگي تحصيلي دانشجويان | WORD
- فایل ورد بررسي شاخص هاي روانسنجي فرم کوتاه پرسشنامه پنج عامل بزرگ شخصيت | WORD
- فایل ورد رابطه بين ويژگي هاي هيات مديره و انتخاب حسابرس | WORD
- فایل ورد خصوصيات روانسنجي پرسشنامه روابط مياني دلبستگي براي دوره ي سني مياني کودکي | WORD
- فایل ورد رابطه ويژگي هاي شخصيتي و مديريت زمان با سبک هاي مقابله با بحران دانشجويان | WORD
- فایل ورد مفهوم خود از ديدگاه روان شناسي انسان گرا و عرفان اسلامي با تاکيد بر روش تطبيقي | WORD
- فایل ورد ارائه يک مدل مفهومي جهت تبيين رابطه ميان سبک هاي هويتي، ويژگي هاي شخصيتي نئو و کمال گرايي | WORD