فایل ورد اثر رقم و تناوب زراعي بر بيماري ريشه سرخي پياز در اصفهان

لینک دانلود

فایل ورد اثر رقم و تناوب زراعي بر بيماري ريشه سرخي پياز در اصفهان دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد اثر رقم و تناوب زراعي بر بيماري ريشه سرخي پياز در اصفهان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد اثر رقم و تناوب زراعي بر بيماري ريشه سرخي پياز در اصفهان،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد اثر رقم و تناوب زراعي بر بيماري ريشه سرخي پياز در اصفهان :




نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقيقات بيماري هاي گياهي

تعداد صفحات :13

بیماری ریشه سرخی ناشی از قارچ Phoma terrestris (syn. Pyrenochaeta terrestris)، موجب وارد آمدن خسارات کمی و کیفی به محصول پیاز در اصفهان می گردد. در این مطالعه، ارزیابی اثر تناوب زراعی بر کاهش بیماری ریشه سرخی، در دو سال زراعی متوالی 88-1387 و در دو منطقه مهم پیازکاری اصفهان شامل براآن و قهدریجان روی دو رقم غالب منطقه شامل تگزاس ارلی گرانو و یلو سوییت اسپانیش با بازدید از 441 مزرعه پیاز با تعیین درصد آلودگی و شدت بیماری انجام گردید. تناوب غلات با کم ترین درصد آلودگی و شاخص بیماری نسبت به سایر تناوب ها، از بهترین تناوب ها در این پژوهش بشمار می رود. هم چنین، باغاتی که اخیرا به زمین زراعی تبدیل گشته اند، از شدت 83.2 درصدی برخوردار بودند. درصد آلودگی پیاز در تناوب با سبزی و صیفی، یونجه و هنگامی که پیاز در چهار سال اخیر بیش از یکبار کشت شده بود به ترتیب 66.17، 27 و 16.36% بود. هم چنین نتایج حاصله از بررسی آلودگی ارقام مورد کشت به بیماری ریشه سرخی نشان داد که رقم تگزاس ارلی گرانو با شدت آلودگی 5.20% در مقایسه با رقم یلو سوییت اسپانیش با 78.24 درصد از شدت آلودگی کمتری برخوردار بود.
كلید واژه: پیاز، ریشه سرخی، تناوب، رقم، اصفهان

توضیحات بیشتر