فایل ورد اثر ضدباکتريايي اسانس گل و عصاره اندام هاي گياهي سرخارگل بر باکتري Pectobacterium caratovorum subsp. caratovorum در شرايط آزمايشگاه

لینک دانلود

 فایل ورد اثر ضدباکتريايي اسانس گل و عصاره اندام هاي گياهي سرخارگل بر باکتري Pectobacterium caratovorum subsp. caratovorum در شرايط آزمايشگاه دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد اثر ضدباکتريايي اسانس گل و عصاره اندام هاي گياهي سرخارگل بر باکتري Pectobacterium caratovorum subsp. caratovorum در شرايط آزمايشگاه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد اثر ضدباکتريايي اسانس گل و عصاره اندام هاي گياهي سرخارگل بر باکتري Pectobacterium caratovorum subsp. caratovorum در شرايط آزمايشگاه،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد اثر ضدباکتريايي اسانس گل و عصاره اندام هاي گياهي سرخارگل بر باکتري Pectobacterium caratovorum subsp. caratovorum در شرايط آزمايشگاه :




نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقيقات بيماري هاي گياهي

تعداد صفحات :13

امروزه مهار زیستی عوامل بیماری ‌زای گیاهی باهدف کاهش تهدیدات زیست محیطی و خطرات آفت کش های شیمیایی یک اولویت می ‌باشد. در این راستا، استفاده از کارآیی ضد میکروبی مواد گیاهی درسال های اخیر مورد توجه قرار گرفته است. هدف این مطالعه ارزیابی اثر فرآورده های گیاهی به‌ دست آمده از گیاه سرخارگل روی باکتری بیماری‌ زای گیاهیPectobacterium caratovorum subsp. caratovorum عامل پوسیدگی نرم سیب زمینی بود. عصاره های گل، برگ، ساقه و ریشه به روش خیساندن با حلال های آب، استون، اتانول، متانول و کلریدریک اسید به دست آمده و با دستگاه روتاری در خلا تغلیظ شد و اسانس گل با دستگاه کلونجر استخراج شد. فعالیت ضدباکتریایی عصاره ها و اسانس سرخارگل علیه این باکتری در آزمایشگاه و با روش انتشار دیسک و تعیین حداقل غلظت بازدارندگی و کشندگی مورد بررسی قرار گرفت. آزمایش در قالب طرح کاملا تصادفی با سه تکرار اجرا گردید. نتایج نشان داد که حساسیت باکتری به اسانس گل بیش از عصاره های سایر اندام ها بود. عصاره حاصل از ریشه نسبت به عصاره های به دست آمده از سایر قسمت های گیاه بازدارندگی بیشتری داشت. همچنین عصاره های استونی و آبی اثر چندانی بر باکتری از خود نشان ندادند. عصاره‌ های برگی نیز بیشتر از این که کشنده باشند، دارای خاصیت بازداری از رشد بودند. با توجه به نتایج این مطالعه به نظر می رسد مواد گیاهی به دست آمده از سرخارگل می تواند کارآیی بالقوه قابل ملاحظه ای روی این باکتری داشته و در آینده برای مهار زیستی این باکتری مد نظر قرار داده شود.
كلید واژه: سرخارگل، فعالیت ضدباکتریایی، حداقل غلظت کشندگی و حداقل غلظت بازدارندگی

توضیحات بیشتر