فایل ورد توانائي توليد افلاتوکسينهاي B1، B2،G1 و G2 در تعدادي از گونه هاي قارچ آسپرژيلوس به روش کروماتوگرافي مايع با کارائي بالا (HPLC) دارای 21 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد توانائي توليد افلاتوکسينهاي B1، B2،G1 و G2 در تعدادي از گونه هاي قارچ آسپرژيلوس به روش کروماتوگرافي مايع با کارائي بالا (HPLC) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد توانائي توليد افلاتوکسينهاي B1، B2،G1 و G2 در تعدادي از گونه هاي قارچ آسپرژيلوس به روش کروماتوگرافي مايع با کارائي بالا (HPLC)،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد توانائي توليد افلاتوکسينهاي B1، B2،G1 و G2 در تعدادي از گونه هاي قارچ آسپرژيلوس به روش کروماتوگرافي مايع با کارائي بالا (HPLC) :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقيقات بيماري هاي گياهي
تعداد صفحات :21
افلاتوکسین ها متابولیتهای ثانویه شدیداً سمی گونه های به خصوصی از قارچ آسپرژیلوس هستند که به دنبال رشد روی طیف وسیعی از محصولات کشاورزی و غذائی تولید می شوند. در این بررسی به ارزیابی تولید افلاتوکسین های B1، B2، G1 و G2 در چند گونه قارچ Asprgillus شامل: A. terreus،A. ustus، A. candidus، A. carneus، A. ostianus، A. auricomus، A. niveus، A. niger، A. fumigatus، A. parasiticus، A. caespitosus، A. awamori و A. sclerotiorum در محیط کشتی مناسب و ساده (سیب زمینی دکستروز براث PDB) و به روش کروماتوگرافی مایع با کارائی بالا (HPLC) پرداخته شده است. قارچ های یاد شده پس از جداسازی و خالص سازی مورد شناسایی قرار گرفتند و در 50 میلی لیتر محیط PDB مایه زنی شدند. قارچهای مایه زنی شده در شرایط مشابه محیط طبیعی رشد قارچ در دمای 26 درجه سانتیگراد، رطوبت 80% و تاریکی به مدت22 روز نگهداری و سپس افلاتوکسین های حاصل از آنها استخراج شد. ترشحات قارچی نمونه ها توسط 10 میلی لیتر کلروفرم از عصاره فیلتر شده محیط غذائی استخراج و پس از تبخیر حلال، رسوب حاصله در 3 میلی لیتر متانول حل و فیلتر شده و به دستگاه HPLC تزریق گردید. نتایج آزمایشات نشان داد از میان 13 گونه قارچ آسپرژیلوس، گونه A. parasiticus بیشترین میزان افلاتوکسین کل را تولید نمود. افلاتوکسین G1 در گونههای A. terreus، A. fumigatus، A. carneus، A. niveus، A. parasiticus، A. caespitosus، A. ostianus و A. niger تولید نشد و افلاتوکسین G2 در گونههای A. niveus، A. ostianus، A. niger و A. Sclerotiorum و افلاتوکسین B2 در گونههای A. carneus و A. sclerotiorum و افلاتوکسین B1 در گونه A. ostianusتولید نشدند. در گونه A. parasiticus میزان تولید افلاتوکسین B1 بیشترین و افلاتوکسین G1 کمترین مقدار در بین چهار نوع افلاتوکسین مورد آزمایش بود.
كلید واژه: آسپرژیلوس، مایکوتوکسین، افلاتوکسین، ایمنی غذایی، HPLC
- فایل ورد پيش بيني تغييرات عمق آبشستگي در اطراف گوشواره پلها (Abutmebt) با استفاده از سامانه منطق فازي - عصبي (ANFIS) و شبکه هاي عصبي (ANNs) | WORD
- فایل ورد تاثير تورم بر توزيع درآمد و عملکرد سياست هاي جبراني | WORD
- فایل ورد اعتبار نظريه هاي ساختار کارا و قدرت بازار در صنعت داروسازي ايران | WORD
- فایل ورد سرمايه اجتماعي و رشد در ايران | WORD
- فایل ورد برآورد و مقايسه شاخص انتشار فعاليت هاي اقتصادي منطقه اي از طريق روش AFLQ و روش تعديل شده آن | WORD
- فایل ورد مقايسه توابع هدف مختلف در تخمين فراسنج هاي بهينه ماسکينگام خطي و غير خطي | WORD
- فایل ورد رابطه توسعه اقتصادي و شدت انرژي در کشورهاي عضو اکو: مدل رگرسيون داده هاي تابلويي آستانه اي يکنواخت | WORD