فایل ورد بررسي ترکيب اسيدهاي چرب در گونه ساردين رنگين کمان (Dussumieria acuta) و موتوي معمولي (Encrasicholina punctifer) قبل از فصل مانسون در درياي عمان

لینک دانلود

 فایل ورد بررسي ترکيب اسيدهاي چرب در گونه ساردين رنگين کمان (Dussumieria acuta) و موتوي معمولي (Encrasicholina punctifer) قبل از فصل مانسون در درياي عمان دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد بررسي ترکيب اسيدهاي چرب در گونه ساردين رنگين کمان (Dussumieria acuta) و موتوي معمولي (Encrasicholina punctifer) قبل از فصل مانسون در درياي عمان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد بررسي ترکيب اسيدهاي چرب در گونه ساردين رنگين کمان (Dussumieria acuta) و موتوي معمولي (Encrasicholina punctifer) قبل از فصل مانسون در درياي عمان،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد بررسي ترکيب اسيدهاي چرب در گونه ساردين رنگين کمان (Dussumieria acuta) و موتوي معمولي (Encrasicholina punctifer) قبل از فصل مانسون در درياي عمان :




نام کنفرانس، همایش یا نشریه : آبزيان و شيلات

تعداد صفحات :13

مطالعه حاضر بر اساس استخراج کل چربی موجود در بافت ماهیچه ای دو گونه ساردین رنگین کمان Dussumieria acuta و موتوی معمولی Encrasicholina punctifer نمونه برداری شده قبل از فصل مانسون توسط روش صید پرساین دوقایقی در سواحل بندر جاسک انجام گرفت. ترکیب اسید های چرب با استفاده از کروماتوگرافی گازی انجام گرفت. بر اساس نتایج بدست آمده هر دو گونه از نظر ترکیبات اسیدهای چرب پالمیتیک اسید (C16:0) و سپس اولئیک اسید (C18:1n9c) از اسید های چرب اشباع و اسید چرب های غیر اشباع تک زنجیره غنی می باشند. مهمترین اسید های چرب چند زنجیره غیر اشباع در دو گونه مورد بررسی شامل دوکوزا هگزانوئیک اسید (DHA) (C22:6n3) و ایکوزا پنتانوئیک اسید (EPA) (C20:5n3) اندازه گیری گردید. در مجموع اختلاف معنی داری بین مقادیر مجموع اسید های چرب (SPUFA, SMUFA, SSFA) وجود داشت (P<0.05) این در حالیست که مقادیر w-6 در دو گونه اختلاف معنی داری با هم داشته بطوریکه مقادیر w-6 در گونه موتوی معمولی Encrasicholina punctifer به میزان 4.32 میلی گرم بر میلی لیتر اندازه گیری شد (P<0.05) بر اساس نتایج بدست آمده هر دو گونه دارای مقادیر بالای اسید های چرب بخصوص امگا-3 بودند. مقادیر و ترکیب اسید های چرب موجود در این دو گونه می تواند به عنوان منابع مناسبی جهت استفاده در صنایع غذایی و تولید دارو های غنی شده امگا مورد استفاده قرار گیرند.
كلید واژه: اسید های چرب، ساردین رنگین کمان، موتوی معمولی، دریای عمان، ایران

توضیحات بیشتر